Üdvözöljük Székelyföld lovas portálján!
Üdvözöljük Székelyföld lovas portálján!
Left arrow Programajánló Right arrow
-0001
NOV. - 30.
Hagyományos határkerülésen vesznek rész már ősidők óta a zetelaki lovasok Húsvét vasárnapján reggel. Ez idén is így történt, közel harminc lovas vezette a több mint 300 gyalogos határkerülő zarándokot.
-0001
NOV. - 30.
Bajkó Tibor összeállított egy székelyföldi lovas eseménynaptárt, ez tartalmazza mindazokat a lovas eseményeket, amelyeket Székelyföldön szerveznek, vagy amelyeken székelyföldiek vesznek részt.


 

Eladó jó minőségű nyergek

Eladó jó minőségű nyergek
Eladó egy Svájcban vásárolt, tobacco színű, kockakápás Cobra ugrónyereg, nagyon szép, megkímélt állapotban. Használatból eredő kopások találhatóak rajta, tömések és felrántó szíjak épek. A nyereg 17-es ülőfelületű és közepes markamrájú, jó comb és térdtámaszokkal. Eladó egy Spirit St Gallen típusú fekete díjlovas nyereg 17-17,5 ülőfelület, széles markamra és nagy térdtámaszok jellemzik. Széles hátú, alacsonyabb marú lóra ajánlom elsősorban. A nyereg sérülésmentes, megkímélt állapotú. Eladó egy Kieffer márkájú, Isar AT típusú, ugró, univerzális nyereg. Svájci, szép állapotú, sérülésmentes, barna bőr nyereg. 17-es ülőfelület, közepes hátraszabott markamra jellemzi. Eladó egy Spirit St Gallen típusú svájci ugrónyereg. Használt, de szép állapotú, sérülésmentes. 17-17,5 ülőfelület és közepes markamra jellemzi. Érdeklődni: Csihár Adrienn, csiharadri@yahoo.com.
110000 ft
Announcement category Lófelszerelés
Announcement location Magyarország
Announcement phone number 0754503011
Announcement date 2017. 06. 02
◄ Vissza